Hagens & Schouten tandartsen bestaat 1 jaar

Twee ambitieuze tandartsen met jarenlange ervaring en een duidelijke visie, ondersteund door een geweldig team, zijn op 1 oktober 2016 een gloednieuwe praktijk begonnen. Inmiddels zit het eerste jaar er op en wat een geweldig eerste jaar heeft Hagens & Schouten tandartsen gehad!

U weet ons massaal te vinden. Wij hebben veel inschrijvingen gehad. Wij zijn ontzettend blij met het vertrouwen dat u allen in ons heeft gesteld.

Wij zien onze toekomst met vertrouwen tegemoet, op naar ons eerst lustrum!

Kwaliteit, veiligheid en mondgezondheid

Enkele maanden na onze opening hebben wij een patiënten enquête laten uitvoeren om te zien of wij aan al uw verwachtingen voldoen. De veelal lovende reacties, maar zeker ook uw punten van aandacht hebben wij bijzonder gewaardeerd.

Door ons te laten onderwerpen aan een strenge, externe audit zijn wij binnen een half jaar na opening, als eerste tandartsenpraktijk binnen de regio (!) ISO 9001 gecertificeerd.

Ook hebben onze medewerkers recent de BHV (herhaal)cursus gedaan en behaald. U kunt er als patiënt bij Hagens & Schouten tandartsen van uit gaan dat uw veiligheid gewaarborgd is, onze hygiëne maatregelen optimaal zijn en dat wij voortdurend bezig zijn met het verbeteren van de kwaliteit van alle bedrijfsprocessen.