CONTACT & ROUTE

Voor het maken van een afspraak belt u bij voorkeur met onze balie op telefoonnummer 075 303 0613

Vragen en/of opmerkingen? Neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier, wij streven er naar om u binnen 1 werkweek te beantwoorden.

Afspraak annuleren of wijzigen?
Dit doet u uiterlijk 24 uur voor aanvang van uw afspraak en graag telefonisch via 075 303 0613.
Lees ons Praktijkreglement en zorg dat u op de hoogte bent van onze huisregels.

Whatsapp: 06 26 999 282 onder de volgende voorwaarden;

 • Geef ALTIJD uw naam en geboortedatum door;
 • De telefoon wordt NIET opgenomen;
 • Het mobiele nummer is NIET bedoeld voor spoedgevallen.

Contactformulier  (meer dan 1 bijlage? E-mail deze naar: info@hagensenschouten.nl)

  Post- & bezoekadres

  • Hagens & Schouten tandartsen
   Marktstraat 54
   1521 DZ  Wormerveer

  • 075 303 0613

  • WhatsApp: 06 26 999 282
   (alleen tijdens openingstijden)

  • PIJNKLACHTEN
   Belt u zo vroeg mogelijk naar de praktijk, u kunt vaak dezelfde dag terecht.

  • SPOEDDIENST
   (buiten openingstijden)
   020 660 2750

  Routebeschrijving

  Eigen vervoer

  A8 volgen richting Alkmaar/Beverwijk (Coentunnelweg). Aan het eind van de A8 rechtsaf slaan naar de N246 richting Zaanstad-Noord. Op de N246 bij de eerste kruispunt met stoplichten rechtsaf de Kerstraat in. Op de Kerkstraat het tweede kruispunt met stoplichten rechtsaf de Noorderstraat in. Deze blijven volgen tot na de bocht naar links, dit is de Marktstraat. De praktijk bevindt zich aan uw linker hand.

  Vanaf de Provinciale weg (N203)/Wandelweg afslaan de Stationsstraat in (tegenover station Wormerveer), aan het eind naar links de Zaanweg op. Deze blijven volgen tot de eerste grote afslag naar links, dit is de Marktstraat. De praktijk bevindt zich aan het eind van de straat aan uw rechter hand.

  Parkeren

  Parkeren kan voor de deur en is gratis. In Wormerveer geldt voor de meeste parkeerplaatsen een blauwe zone, deze wordt duidelijk aangegeven met o.a. een blauwe band om de parkeervakken. In de blauwe zones mag u, met gebruik van de parkeerschijf, maximaal 2 uur parkeren. Bij grote drukte in de Marktstraat kunt u gratis parkeren op het Marktplein, 250 meter verderop. Op woensdag is er markt op het plein, hierdoor zijn er minder parkeerplaatsen beschikbaar.

  In de Marktstraat zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

  Openbaar vervoer

  Vanaf treinstation Wormerveer neemt u bus 69, halte Zaanweg. Loop verder in de richting van de bus en sla links af de Marktstraat in. De praktijk vindt u tegen het einde van de Marktstraat, aan de rechter zijde.

  Stap eens virtueel bij ons binnen

  Via Google Streetview  kunt u een virtueel kijkje nemen in onze praktijk. Volg de witte pijlen, u kunt na de balie linksaf de wachtkamer in, aan het eind van de wachtkamer rechtsaf de gang in, aan het eind van de gang kunt u de behandelkamer in en daarna kunt u zelfs even een kijkje achter de schermen nemen.