OVER ONS

Ons team van enthousiaste tandartsen en medewerkers verwelkomt u graag bij Hagens & Schouten tandartsen

WIM HAGENS

Tandarts – praktijkeigenaar
BIG geregistreerd: 9912845702

ALEXANDER SCHOUTEN

Tandarts – praktijkeigenaar
BIG geregistreerd: 59908494702

ANA

Preventieassistent

CARLA

Preventieassistent

MALOU

Preventiesassistent

LAUREN

Preventieassistent

KARLIEN

Preventieassistent

JOANNA

Tandartsassistent

Onze tandartsen zijn BIG geregistreerd, lid van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) en zijn aangesloten bij de klachtencommissie.
Hagens & Schouten tandartsen is aangesteld als erkend leerbedrijf.

Een kijkje binnen

Stap eens virtueel bij ons binnen

Via Google Streetview  kunt u een virtueel kijkje nemen in onze praktijk. Volg de witte pijlen, u kunt na de balie linksaf de wachtkamer in, aan het eind van de wachtkamer rechtsaf de gang in, aan het eind van de gang kunt u de behandelkamer in en daarna kunt u zelfs even een kijkje achter de schermen nemen.

ONZE SPECIALISMEN

Bij Hagens & Schouten tandartsen kunt u terecht voor:

  • Algemene tandheelkunde

  • Mondhygiëne

  • Implantaten

  • Esthetische tandheelkunde (bijv. bleken, kronen of facings)

  • Angstbehandeling (bijv. door middel van extra tijd en aandacht of lachgasbehandeling)

ONZE MISSIE

Al vanaf 2007 zijn wij met veel plezier tandarts in Wormerveer. Na bijna 10 jaar zijn wij onze eigen tandartsenpraktijk begonnen. Wij hebben gedurende de jaren veel kennis van de tandheelkunde vergaard en willen dat tot uiting brengen in onze gloednieuwe tandartsenpraktijk. Daarbij laten wij zien dat wij kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel hebben staan. In deze tandartsenpraktijk zijn al onze ideeën en eisen werkelijkheid geworden. Wij vertrouwen er op een langdurige relatie met onze patiënten op te bouwen en samen ons gemeenschappelijke doel te bereiken: een gezond gebit gedurende uw hele leven!

WIJ GAAN VERDER

Hagens & Schouten tandartsen in Wormerveer is een moderne praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne waar gewerkt wordt met persoonlijke aandacht, volgens de nieuwste richtlijnen en met de modernste apparatuur. Wilt u eerst een keer persoonlijk of met het hele gezin langskomen om kennis te maken met de praktijk en ons team? Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsafspraak.