WEBSITE PROCLAIMER

ALGEMEEN

Op deze pagina treft u als gebruiker van de website hagensenschouten.nl/hagensenschoutentandartsen.nl de website proclaimer aan van de maatschap Hagens & Schouten tandartsen, hierna te noemen: ‘Hagens & Schouten tandartsen’, gevestigd te Wormerveer aan de Marktstraat 54 te (1521 DZ) Wormerveer. U kunt ons verder bereiken op telefoonnummer 075 303 0613 en/of per e-mail: info@hagensenschouten.nl.

WEBSITE PROCLAIMER

Foutieve of onvolledige informatie

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Hagens & Schouten tandartsen. Wij besteden de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de website. Ziet u verouderde gegevens of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen het op prijs als u ons dat laat weten! U kunt reageren door een e-mail te sturen naar info@hagensenschouten.nl. Uw reactie wordt binnen 2 werkweken in behandeling genomen en u ontvangt bericht over hoe wij uw informatie hebben verwerkt.

Auteursrecht

Het gebruik van de inhoud van de website niet is toegestaan zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hagens & Schouten tandartsen.  Hagens & Schouten tandartsen behoudt zich het auteursrecht voor van alle informatie; zoals geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Op een aantal van de op deze website gebruikte afbeeldingen rust een extern auteursrecht: tablet-email Beeldnummer: 38676559 (ML)Dental Icons Set – Envata – by balazsrenata, zo ook op de logo’s van derden zoals Anders Medical Factoring, Roozeboom Consulting, ANT, NVOI, KRT, Zorgkaart Nederland, Allesoverhetgebit.nl, Facebook, Twitter, LinkedIn.

Internetsites en/of bronnen van derden

Via deze website wordt ook toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Hagens & Schouten tandartsen kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud, of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Hebt u nog vragen of opmerkingen na het lezen van deze website proclaimer? Dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen via info@hagensenschouten.nl of telefonisch via: +31 (0)75 303 0613.