Succesvolle opening Hagens & Schouten tandartsen

Afgelopen zaterdag 1 oktober zijn wij, Hagens & Schouten tandartsen, feestelijk geopend. De hele dag was iedereen welkom om te komen kijken in de praktijk en kennis te maken met het team. Velen hebben hier gretig gebruik van gemaakt, want vrijwel de hele dag stond onze praktijk vol met mensen die gezellig kwamen kijken. Door de tandartsen Wim Hagens en Alexander Schouten, de assistentes en gastvrouwen werden rondleidingen gegeven. Dit alles onder het genot van hapje en een drankje, verzorgd door Grand-Café de Kroon en onze hostesses. De opening was een groot succes!

Wij zijn erg blij dat iedereen tijdens deze opening zo enthousiast was over onze nieuwe praktijk. Het hele team heeft veel zin om maandag 3 oktober te beginnen met de allereerste behandelingen en afspraken.

Vanaf maandag 3 oktober is onze tandartsenpraktijk 5 dagen in de week, van maandag tot en met vrijdag, geopend. Als u zich al heeft ingeschreven, dan wordt u uiteraard nog gebeld voor het maken van een afspraak. Wilt u graag zelf snel een afspraak in laten plannen? Bel dan even naar 075-3030613

Bent u nog niet bij ons ingeschreven? U kunt zich online inschrijven door ons inschrijfformulier in te vullen. Klik hier voor het inschrijfformulier.